Українцям показали, яку квартиру можна купити в Києві в ціновому діапазоні від 20 до 25 тисяч доларів

Питання покупки власної або нової житлоплощі рано чи пізно постає перед кожним українцем. Однак ціни на квартири, м'яко кажучи "кусаються", особливо в столиці. Але водночас можна знайти квартиру в Києві в ціновому діапазоні 20-25 тисяч доларів. Про це пише Today.ua.

У Києві можна знайти багато дешевого житла, проте за низькими цінами завжди ховається якась "родзинка" і не завжди приємна.

Так, наприклад в житловому масиві Нова Дарниця по вулиці Новодарницькій можна купити квартиру площею 33 квадратних метрів всього за 20 тисяч доларів. Квартира розташована на третьому поверсі будівлі старого планування в декількох хвилинах ходьби від Харківського шосе. Також наголошується, що з 33 квадратів тільки 18 є житловою площею. "Родзинкою" цієї квартири є спільні з сусідами кухня і санвузол.

Квартира в житловому масиві Нова Дарниця
Квартира в житловому масиві Нова Дарниця

Також пропонується бюджетний варіант житла на Воскресенці. Квартиру загальною площею 24 квадратних метрів продають за 23 тисячі доларів. Відзначається, що з 24 квадратів, тільки 13 - житлова площа. Однак в приміщенні хороший ремонт і встановлений бойлер. Тому квартира може стати цілком прийнятним варіантом для одного або двох осіб. Але і тут є свої мінуси. Наприклад, то що квартира знаходиться на 4-му поверсі, а ліфт в конструкції будинку не передбачений. Також одна кухня ділиться між чотирма сім'ями, що не зовсім зручно.

Квартира на Воскресенці
Квартира на Воскресенці

Ще один непоганий бюджетний варіант в 7-8 хвилинах ходьби від станції метро "Житомирська" є у Святошинському районі, на вулиці депутатській. Невелика квартира загальною площею 18 квадратних метрів продається за 25 тисяч доларів. З 18 квадратів 11,9 є житловою площею. У квартирі дуже маленька кухня площею 2,2 квадрата, але зате своя. Житлоплощу розташована на першому поверсі, а вікна виходять у двір, тому комусь такий варіант підійде, а комусь ні.

Раніше портал Hyser повідомляв, що українців готують до нових податків на квартири.

Також наш портал інформував, що в Україні сильно подорожчають квартири.

Нагадаємо, що українців закликали сплатити податки за свої квартири.