Експерти розповіли, які ознаки вказують на алкоголізм.

Так, експерти розповіли про те, які ознаки вказують на те, що людина вже стала алкоголіком. Ці ознаки не варто просто так ігнорувати, тому що вони подають важливий сигнал.

В першу чергу варто звернути увагу на те, якщо людина починає пити набагато більше, ніж спочатку планував. Це вказує на його залежність від алкоголю. Він просто не може зупинитися.

"Звичайна" доза алкоголю більше не діє так, як раніше. Тепер потрібно випити набагато більше, щоб отримати бажаний результат.

Третя ознака-постійно бажання людини випити. При тому, що воно не залежить від зовнішніх факторів.

На ранок після випитого алкоголю людині може бути погано, але якщо похмілля посилюється і людині навіть доводиться скасовувати свої плани, то це вірна ознака алкоголізму.

Якщо людина не уявляє свої вихідні без алкоголю, то це вказує на його залежність. Прості розваги більше його не приваблюють.

У міру того як дія алкоголю проходить, можуть виникнути проблеми зі сном, тремтіння, дратівливість, занепокоєння, депресія, нудота або пітливість. Алкоголь змінює хімію мозку, тому коли людина багато п'є протягом тривалого періоду часу, мозок намагається адаптуватися.

Як правило, близькі одні з перших помічають, що з людина відбувається щось не так. Не варто ігнорувати їх зауваження і слова.

А ось якщо людина під дією алкоголю починає потрапляти в небезпечні ситуації, то тут взагалі варто задуматися. Адже це може погано скінчитися.

Набряки і мішки під очима, тьмяна шкіра і «пом'ятий» вид можуть бути пов'язані з зневодненням організму або високим навантаженням на печінку, викликану вживанням алкоголю.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, як можна швидко знизити артеріальний тиск.

Також писали, що медики розкрили секрет, як можна швидко заснути.

Нагадавши, як потрібно правильно пити, щоб на ранок не було похмілля.