Син знаменитого російського шансоньє Михайла Круга здивував передплатників свого мікроблогу літературними здібностями. 19-річний Олександр Круг поділився з фоловерами віршем власного твору.

Йому було всього 1,5 місяці, коли іменитий батько був застрелений в ході збройного нападу на їх будинок. Зловмисники проникли в особняк артиста, а коли він виступив на захист своїх рідних – був застрелений.

Незважаючи на те, що Олександр не застав свого батька живим, він завжди відгукується про нього з величезною любов'ю і повагою. Більш того, він вирішив піти по стопах знаменитих батьків (його мати і вдова співака Ірина Круг також виступає на естраді) і присвятив себе творчості.

У 2018 році він дебютував на сцені Кремля, виконавши композицію «це була вчора». З 2019 року Олександр активно виступає разом з матір'ю і, на думку шанувальників, голосом він дуже схожий на батька.

А в одній з нових публікацій в соцмережі Круг-молодший представив своє поетичне творіння, в якому пофілософствував на тему життєвого призначення:

У коментарях до посту фоловери оцінили талант Олександра компліментами і попросили його не зупинятися на досягнутому: "Олександр, геніально...син гідний батька і матері... так тримати", "Плювати на всіх, живи як живеться. У тебе є мати, хоча немає батька і співаєш добре. Щастя!", "Все найкраще попереду. Головне залишатися людиною, а в Вас це є. Гени і талант свою справу зроблять".

Користувачі соцмереж закликали його не піддаватися депресії, але Александр не раз говорив, що навіть після стількох років не зумів змиритися зі смертю батька.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як змінився кращий друг Саші Білого з серіалу "Бригада".

Також наш портал розповів про те, що вийшов біографічний серіал про Михайла Круга, в якому зіграв Олександр Домогаров.

Нагадуємо, що син Михайла Круга захопив користувачів соцмереж ефектною зовнішністю.