У Києві загорівся супермаркет "Сільпо"

У Києві сталася серйозна пожежа на бульварі Кольцова у Святошинському районі. Займання сталося в супермаркеті "Сільпо". Про це йдеться в повідомленні пресслужби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Інформація про пожежу надійшла рятувальникам у четвер, 1 липня близько 19:30. Пожежники негайно виїхали на місце події. По прибуттю на адресу, де почалася пожежа, співробітниками ДСНС було встановлено, що вогонь охопив прибудову магазину і незабаром міг поширитися по всій будівлі магазину.

Рятувальники екстрено приступили до евакуації людей і почали роботу над ліквідацією загоряння. Завдяки злагодженій і професійній роботі бійців ДСНС вже через 20 хвилин після їх виклику вогонь був локалізований, а через ще 20 хвилин повністю ліквідований. За даними рятувальників пожежа охопила площу у 20 квадратних метрів.

До гасіння пожежі в магазині було залучено 15 рятувальників, а також 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки. Завдяки старанням співробітників ДСНС жертв вдалося уникнути. Всі обставини і причини загоряння будуть встановлені слідством.

Варто нагадати, що нещодавно масштабна пожежа відбулася у Харківській області. У місті Чугуїв сталося серйозне загоряння на ринку. Попередньо, пожежа почалася в гаражах недалеко від ринку, а потім вогонь перекинувся туди. На місці події працювали рятувальники, медики та правоохоронці. Загальна площа загоряння становила 700 квадратних метрів. Причини пожежі будуть встановлені правоохоронними органами.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Києві спалахнула масштабна пожежа в багатоповерхівці. В результаті події загинула жінка.

Також наш портал інформував, що у Києві сталася пожежа в житловому будинку. Вогонь охопив площу в 150 квадратних метрів, а для ліквідації загоряння залучили кілька десятків рятувальників.

Нагадаємо, що у Черкаській області сталася масштабна пожежа в приватному будинку. В результаті події загинули жінка 68 років і дві дівчинки 4 і 6 років.