Світовий учений з'ясували, що споживання спецій може благотворно позначитися на схудненні людини і позбавленні його від вісцерального жиру.

Спеції, які допоможуть прибрати зайві жирові поклади в організмі - це перець і імбир, які на сьогоднішній день доступні, практично, в будь-якому магазині, пише "Хартия 97".

Вісцеральним жиром називають білий жир черевної порожнини, який накопичується навколо органів. Найчастіше, щоб від нього позбутися, людина сідає на дієту. Однак експерти вважають, що для прискорення спалювання жиру необхідно всього лише додати в свій раціон більше перцю і імбиру.

Імбир має протизапальні властивості, а в боротьбі з ожирінням він зменшує окислювальний процес і відчуття голоду. Крім того, він прискорює травлення і стабілізує рівень цукру в крові, що теж необхідно для втрати жиру на животі.

Провівши дослідження в даній області, американські вчені прийшли до висновку, що споживання імбиру знижує масу тіла, коригує співвідношення талії і стегон, зменшує рівень глюкози в крові натщесерце. Крім того, імбир впливає на термогенез, через який жир автоматично спалюється, а не накопичується.

Вчені з Канади ж вивчили вплив перцю чилі на процес схуднення. За їх словами, основна хімічна речовина капсаїцин, що міститься в чилі, здатна не тільки спалювати жир, але і зменшувати апетит.

За словами медіків, не тільки імбир і чилі допомагають схуднути, але і збір трав'яних екстрактів з білої шовковиці, полину і меліси ефективно бореться з вісцеральним жиром. Крім цього така суміш допомагала налагодити і навіть поліпшити обмін речовин.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розкрили секрет, як можна уникнути старіння і продовжити життя мінімум на 10 років.

Також Hyser повідомляв, що лікарі назвали літні ягоди, які ефективно знижують артеріальний тиск.

Нагадаємо, що лікарі назвали продукти, які провокують розвиток целюліту.