Популярний російський актор Дмитро Нагієв в черговий раз порадував шанувальників ефектним фото і оригінальним почуттям гумору.

Артист опублікував знімок, на якому позував під час відпочинку на воді. Зірка серіалу» Фізрук " постав в кадрі в плавках і не забув похвалитися ідеальним торсом.

У підписі до публікації він розповів про те, що надихнуло його на фотопозування і зізнався, що не міг приховувати свою красу від сторонніх очей: "Непогано вийшов. Здається, що просто випадковість, але ні - я отримав благословення. Шалено соромно, але якщо ви і далі хочете милуватися такою красою, то ось номер карти: 5559 5720 5921 6855».

Звернувся Дмитро Нагієв і до представників досить рідкісної професії - до тих, хто займається виготовленням опудал тварин колекційних порід: «Таксидермісти, в чергу, мати його...».

Дмитро Нагієв. Фото: скріншот Instagram

У коментарях до посту гості сторінки артиста обсипали його компліментами і визнали, що в свої 54 роки він виглядає дуже свіжо і привабливо: "Приємно, коли чоловіки після 50 в такій прекрасній формі!👌 🔥 ❤ ️ ", "З віком все краще і краще🔥 🔥", "Нагієв у своєму репертуарі😂","Візьміть мене копірайтером🙏довідка про несамовитість теж є😂 🙈".

До слова, кадри з зашкалюючим рівнем провокаційності Дмитро Нагієв постить в соцмережі досить часто. Наприклад, близько тижня тому він запропонував фанатам антистрес-фото: "Цю фоточку можна розцінювати як антистресову іграшку, натискати на ніс. Нижня частина в реновації...".

Дмитро Нагієв. Фото: Instagram

Як ставиться до подібних філософських послань кохана артиста-невідомо. Але не так давно він і її представив публіці:

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали провокаційні кадри за участю Ігоря Верника і Ренати Литвинової.

Також наш портал розповів про те, що Дмитро Нагієв зчепився з Михайлом Пореченковим на тему служби в армії.

Нагадуємо, що Іван Охлобистін зізнався у згубній залежності.