Сьогодні вже ніхто не заперечує, що зв'язок між розташуванням зірок і людськими діями таки існує. Липень 2021 року пройде під знаком Рака, а це означає, що в липні практично всіх чекає чимало напружених днів. Однак, є і "обрані".

Прогнозом на Липень для всіх знаків Зодіаку поділилася автор гороскопів і астролог сайту Elite Daily Роя Беклунд. За її словами, для представників трьох з них Липень буде наповнений негативними емоціями і дискомфортом, пише Оглядач.

Ті, хто більше за інших зіткнеться з неприємностями, самоаналізом і серйозними змінами - Овни, Леви і Стрільці.

Перших, кого попереджає астролог, що стабільності в липні не буде, а запальність і емоційність зіграють з представниками цього знака злий жарт - Овен. Так, саме їм доведеться в розпал літа зменшити свій запал і дозволити розуму взяти верх над почуттями. Схоже, Всесвіт запланувала навчить їх жити в мирі з самим собою, тому завжди запальні Овни, які вважають за краще рухатися тільки вперед, можуть відчути ностальгію і потребу в комфорті.

Ще один знак зодіаку, хто буде відчувати себе не дуже затишно - Лев. Завжди зібрані і самовпевнені, на цей раз вони будуть тонути у власній уяві і тривогах. Не виключено, що важливі рішення доведеться приймати раптово і швидко, тому не всі проекти будуть успішними. Проблем додасть і здоров'я, так як раніше Леви все тримали в собі, а в липні доведеться виплеснути всі почуття назовні. Астрологи заявляють, що Левам потрібно звернути увагу на серце.

А ось нервову систему в липні варто поберегти Стрілець. Саме вони повинні змиритися, що не все хороше тривати вічно. Роя Беклунд стверджує, що представників цього знака очікує вельми напружений місяць. Доведеться виконувати купу завдань (і не тільки своїх) по роботі, вирішувати сімейні проблеми і важкою працею заробляти гроші.

Рані Hyser писав, що українців попередили про магнітну бурю" червоного " рівня.

Також наш портал повідомляв про тих, хто влітку в 2021 році зуміють уникнути фінансових невдач.

Нагадаємо, що медики назвали приховану причину болю в руках і ногах.