Сергій Лазарєв проводить свою відпустку в Майамі. У своєму мікроблозі артист поділився спокусливим фото в плавках.

Свою відпустку в цьому році Сергій Лазарєв вирішив провести в Америці. Артист відправився в Майамі. Тепер у мікроблозі виконавця з'являються ефектні знімки з популярного курорту.

Так, Сергій опублікував фото з басейну. На знімку співак зображений в мокрих червоних плавках, які щільно облягають його рельєфне тіло. Лазарєв похвалився накачаним тілом, плоским пресом і м'язами.

"Жаришка ! 🔥 🔥 💦 💦 💦 💦 за межею 18+ !! Це Майамі, дитинко 😉#літо #Майямі #Сергейлазарев # Лазарєв",- підписав фото Сергій.

Не дивно, що численні шанувальниці обсипали свого кумира компліментами. Не залишилися осторонь і зіркові колеги артиста. Фото Сергія в мокрих плавках оцінила Софія Ротару, яка залишила під знімком свій лайк, а також Ані Лорак, яка залишила під фотографією свого близького друга емодзі у вигляді палаючого вогню.

"Вогонь-це наш дует, який ми скоро представимо)", - відповів Кароліні Сергій.

Новина про дует Лазарєва і Лорак дуже порадувала шанувальників артистів.

Відзначимо, що Сергій і Кароліна давно дружать. Парі навіть приписували роман, проте ці чутки не підтвердилися. Лорак і Лазарєв часто відпочивають разом зі своїми дітьми. Однак, Сергій не афішує своє особисте життя, виховуючи двох дітей від сурогатної мами. Періодично в мережі з'являються чутки про нетрадиційну орієнтацію співака, а також про його таємне весілля з матір'ю його дітей.

Лорак же після розлучення з чоловіком Муратом зустрічалася з колишнім коханим Тетяни Решетняк Єгором Глібом, проте ця пара розпалася. Зараз, за чутками, серце Кароліни знову невільне, проте вона не поспішає представляти нового бойфренда широкій публіці.

Як повідомлялося раніше, Сергій Лазарєв влаштував романтик для свого коханого. Співак перестав приховувати свою орієнтацію.

Hyser також писав, що Ані Лорак випадково засвітила свого нового бойфренда. Хто цей таємничий красень?