Надія Бабкіна показала, як коротає час на відпочинку

Відома російська виконавиця і телеведуча Надія Бабкіна захопила шанувальників яскравим знімком з відпочинку. Знаменитість похвалюся прогулянкою на розкішному білому катері. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

На новому фото Надія Бабкіна позує в босоніж в білому вбранні біля катера з назвою"перлина ночі". Доповнила свій образ зірка зеленою сумочкою і темними сонцезахисними окулярами. На одному зі знімків видно, що знаменитості вдалося навіть покерувати судном.

"Захоплююча прогулянка на катері по історичних місцях Севастополя!",- підписала публікацію Бабкіна.

Співачка має багато шанувальників, які пильно стежать за її життям і творчим шляхом, тому під знімком миттєво набралося багато коментарів, серед яких переважно компліменти.

"Надія - ви чудові! 💕Обожнюю вас після Програми Модний вирок. Мало того що Ви реальна зірка - Ви там розкрилися як мудра, добра і просто чарівна жінка з прекрасним характером ! 💕 ", "Шикарна жінка! Розумна, талановита, мудра.🔥 🔥 🔥 ", "Красуня наша 😍 шикарного Вам відпочинку🔥"," Надія Георгіївна, сумка відпад", "Надія Георгіївна, ви неймовірна красуня❤️", "гарненька ! ❤ ️ ", "Красуня!!!😍❤️", "Гарного відпочинку Вам! Красуня! Шикарна! Обожнюю Вас! Будьте здорові!", "Красуня Надя❤️❤️", "гарного відпочинку❤️", "клас" - написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Валерій Меладзе відкрив завісу особистого життя свого брата Костянтина.

Також наш портал інформував, що відому співачку Анну Седокову в латексі зняли з чоловіком під скелею.

Нагадаємо, що українська співачка Оля Полякова похвалилася розтяжкою, але фанатів здивувало щось інше.