Максим Галкін продовжує радувати шанувальників новими відеороликами. Цього разу шоумен похвалився своїм урожаєм.

Максим Галкін і Алла Пугачова ведуть не тільки свої власні акаунти в соцмережах. Є в Instagram також сторінка, присвячена дітям коміка і Примадонни лізі і Гаррі Галкіним. Саме там з'явилося нове відео зоряного сімейства, яке викликало бурхливе обговорення в мережі.

Як виявилося, на території зоряного маєтку в селищі Грязь, де живе сімейство Галкіних, ростуть не тільки декоративні дерева і красиві квіти. Шоумен і співачка мають і город, де вирощують овочі. Доглядати за городом зоряного подружжя, швидше за все, допомагає найнятий персонал. А ось збирати урожай Максим відправився разом зі своїми спадкоємцями.

Максим знайшов на грядці великий помідор.

"Ти, подивися, - звертається Галкін до сина Гаррі, - ось це помідорище у нас!».

Однак Гаррі, схоже, не цікавиться помідорами. Більше хлопчика приваблює морква.

У коментарях багато хвалять Максима і Аллу за такий хороший урожай. Однак багато хто сумнівається, що зірки доклали власні сили до того, щоб його виростити. Втім, зоряне сімейство привчає своїх дітей до праці з самого дитинства. Галкін часто показує, як його спадкоємці не тільки співають, танцюють і вивчають іноземні мови, а й самі готують, прибирають в будинку і т.д. Звичайно, ніхто не заперечує, що у Пугачової і Галкіна цілий штат кваліфікованих працівників, які допомагають їм доглядати за дітьми, садибою і садом. Напевно, є і особистий садівник, який вирощує овочі. Однак, не варто виключати того, що Примадонна на дозвіллі любить сама «поколупатися в землі».

Як повідомлялося раніше, Максим Галкін похвалився новим талантом своєї дочки Лізи. Чим цього разу здивувала малятко?

Hyser також писав, що дочка Максима Галкіна і Алли Пугачової Ліза знайшла собі партнера. Ось так здивувала!