Сестра братів Меладзе Ліана знову потрапила в гучний скандал.

Сім'я Меладзе За останній час потрапила не в один скандал. На цей раз замішана їх сестра на ім'я Ліана. Відомо, що дівчину звинуватили в тому, що її продюсерську компанію утримує один відомий бізнесмен. Але як виявилося, що не так-то все просто. Він також доводиться чоловіком Анни Плетньової, солістки групи" Вінтаж", яку і продюсує Ліана.

Все почалося з негативного коментаря на адресу продюсерського лейбла Velvet Music, заснованого Оленою Михайловою і Ліаною Меладзе.

У коментарі ліану звинуватили в тому, що вона мало платить своїм артистам і ті змушені виживати за останні гроші. Зокрема, акцент був зроблений на співачці Йолці, яка записала нове відео сидячи на лавочці з кавою.

"Velvet Music-хапуги ненаситні! Чому талановита ялинка у вас знімає сторіз на лавці з чашкою кави, а недолуга Оля Бузова - на Кайманових і Сейшелових островах? Тому що ви обкрадаєте артистів, накинули хомут, і ковтка повітря немає! Ганьба вам!"- написав коментатор.

Ці слова також підтримала і сама Анна Плетньова. Як з'ясувалося, що її чоловік буквально містив лейбл, але сама Ліана не вкладала гроші в його розвиток. Але разом з тим саме завдяки зв'язкам ліани група "Вінтаж" могла брати участь у багатьох концертах і виступати на вечірках. Так як на той момент великою популярністю користувалася група "Віагра", але у неї не завжди була можливість взяти участь у всіх концертах. Ось тоді-то і наставав час греппи"Вінтаж".

Ліана намагалася впихнути своїх підопічних для виступів. Звичайно, в цьому їй допомагали її брати Костянтин і Валерій.

Раніше Hyser писав про те, що Валерій Меладзе розповів про особисте життя свого брата Костянтина.

Також писали, що Анну Седокову втягнули в скандал з Костянтином Меладзе.

Нагадаємо, що Сергій Лазарєв влаштував романтичний ранок своєму коханому.