У мережі показали фото Алли Пугачової замолоду.

У мережі блогер на ім'я Рустам Солнцев періодично викладає фото і Відео російських зірок за часів їх молодості. Звичайно, не обходиться і без знімків Алли Борисівни. Адже вона зараз не так часто радує своїх шанувальників новими фото.

Не так давно вона прийняла рішення покинути сцену і на прощання дала кілька великих сольних концертів. Після цього фото співачки найчастіше з'являються в соціальній мережі її чоловіка Максима Галкіна.

Але Рустам виклав знімок, на якому Алла Борисівна позує зовсім ще молодий. На ній надіто коротке плаття в білий горошок. А поверх співачка накинула різнокольорову кельму. Свій образ Пугачова доповнила сонцезахисними окулярами.

"Алла ..Крим", - підписав стільки незвичайний знімок Рустам Солнцев.

У коментарях користувачі мережі відзначили, що це фото було зроблено тоді, коли її чоловік Галкін "ще пішки під стіл ходив".

Проте на знімку Пугачова виглядає просто відмінно. Її волосся вільно розвиваються за вітром, що додає їй ще більше шарму.

"А Галкін в пасочки на бережку грає 🙌 🙌 🙌 , Алла, що робиш Алла, що ти робиш Алла-ла ла-ла, що ти робиш зі мною😂, Та супер жінка все одно, в будь-якому вигляді, це Пугачова? Че то не впізнавана тут 🤷 ♀ , А я думав Григор'єв-Апполонов 🤣, Відпочиває, поки будующий чоловік в армії, Нічого не змінилося 😁,
Вже тоді був наш 😂Вступила на землю власниця., Поважаю, красуня ♪ , Жива людина, без фільтрів. У всіх є такі фото😂, Шикарно 👏 👏 👏де ви знаходите такі фотографії😂", - написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Максим Галкін показала фото Алли Пугачової в непристойному вигляді.

Також писали, що Максим Галкін показала незвичайне фото.

Нагадаємо, що дочка Максима Галкіна і Алли Пугачової знайшла собі партнера.