У червні 2021 року в Росії були зафіксовані пікові значення захворюваності коронавірусом. Ця вірусна хвороба родом з Китаю не вибирає ні за віком, ні за соціальним статусом. І щодня приходять вести, що ще однієї відомої людини не стало від її підступних наслідків.

Так, 5 липня стало відомо про госпіталізацію колишнього чоловіка Алли Пугачової, Олександра Стефановича, до лікарні у стані середнього ступеня тяжкості. А сьогодні, 13 липня, росЗМІ повідомили, що режисер помер.

Відомо, що за життя режисера боролися кращі лікарі. Свої останні дні він провів у реанімаційному відділенні в лікарні імені Бахрушиних.

Зазначимо, що наприкінці червня вже ходили чутки про хворобу режисера на COVID-19 , однак сам Стефанович спростував цю інформацію. Він вийшов на зв'язок з журналістами і заявив, що коронавірусу у нього немає, було звичайне ГРЗ, а в лікарні він перебував на обстеженні.

Як і багато інших, спочатку режисер намагався лікуватися вдома самостійно, однак, коли дихати стало самому складно, то він дозволив родичам викликати швидку допомогу.

При первинному огляді лікарі таки діагностували у нього коронавірус і ураження близько 50% легенів. Стан чоловіка в лікарні оцінювали як середнього ступеня тяжкості. Надалі організм Стефановича не впорався з великою вірусною пневмонією.

Олександр Стефанович був другим чоловіком народної артистки СРСР Алли Пугачової. Кажуть, в ньому легко поєднувалися простота і безвичурність, а також розум,талант і підприємливість.

Роман з кінорежисером "Мосфільму" Олександром Стефановичем почався у Пугачової пізньої осені 1976 року, проте їхні стосунки витримали лише 3 роки шлюбу, з грудня 1977 по грудень 1980-го.

Відзначимо, що перша зустріч починаючої артистки з імпозантним Стефановичем відбулася завдяки поетові Леоніду Дербеневу на одній з домашніх вечірок. А зовсім скоро чоловік перебрався до співачки в її убогу на той час однокімнатну квартиру на Вешняковской вулиці. Ще б пак, це була абсолютно порожня квартира, в кутку якої лежав лише голий матрац.

Часто в своїх інтерв'ю Олександр Стефанович говорив, що саме він зробив з Алли Пугачової зірку світового масштабу. Саме з подачі другого чоловіка Пугачова вбралася в балахони і почала використовувати скандали як інструмент для розкрутки своєї популярності.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють кадри, які зняла Крістіна Орбакайте, виставивши Галкіна в незвичайному світлі.

Також наш портал розповів про те, що дочка Галкіна і Пугачової знайшла собі партнера.

Нагадуємо, що Володимир Пресняков показав унікальні фото за участю Христини Орбакайте.