Алла Пугачова здивувала шанувальників сміливим декольте

Російський шоумен Максим Галкін і знаменита співачка Алла Пугачова живуть в розкішному родовому маєтку в селі бруд і виховують двох дітей. Пара часто ділиться яскравими кадрами з життя і відпочинку. На цей раз Галкін поділився вельми пікантними кадрами, на яких його дружина позує в наряді зі сміливим декольте. Відповідне відео з'явилося на одній з фан сторінок співачки в instagram.

Головною героїнею ролика стала Алла Пугачова, яка сидить в кріслі у дворі свого замку. На співачці одягнені білі штани в чорну смужку і кофточка з вельми сміливим декольте. На обличчі знаменитості легкий макіяж. Автором відео став її чоловік Максим Галкін. Під час зйомки між подружжям зав'язався милий діалог.

"Ти мене знімаєш? Тоді я скажу, що це Я найкрасивіша картина", - сказала Алла Пугачова.

"Згоден", - відповів їй Максим Галкін і навів об'єктив на картини, що стоять у дворі.

Ймовірно подружжя прикупили нові картини, щоб прикрасити свій родовий замок, і Пугачова вирішила пожартувати, порівнявши себе з картиною.

Шанувальники дуже тепло відреагували на настільки миле сімейне відео і залишили під публікацією багато теплих слів і компліментів.

"І ми згодні) ви Сама, сама👍", "Без всяких сумнівів. ❤ ️ ", "Красуня🔥❤️", "шикарна😍 🔥", "Лапочка яка..🔥 ", "ніжна, мила, найкраща!!!❤ ️ ", "Борисівна -†", - написали в коментарях шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Максим Галкін похвалився новим талантом спільної дочки з Пугачовою.

Також наш портал інформував, що Максим Галкін показав пустотливе фото Алли Пугачової.

Нагадаємо, що Максим Галкін показав, як помолодшав на відпочинку без Пугачової.