Зірка серіалу "Сват" Тетяна Кравченко показала себе у стиліста.

Тетяна Кравченко отримала небувалу популярність після виходу серіалу "Свати". Вона стала просто улюбленицею глядачів завдяки своїй красі і харизмі. Тетяну після "Сватів" стали активно запрошувати на зйомки в інші проекти. Також вона грає на сцені театру. Вистави з її участю збирають величезні зали.

На різних фан-акаунтах артистки з'являються відео і фото з її повсякденного життя. Тетяна дуже гармонійно виглядає в будь-якому образі. Шанувальники невпинно сиплють на її адресу численні компліменти.

На цей раз було опубліковано відео, на якому Тетяна Кравченко позує в кріслі у стиліста. Чоловік робить їй зачіску, а актриса при цьому не упускає шансу трохи пожартувати. Варто сказати, що Тетяна володіє просто відмінним почуттям гумору, який відразу ж її виділяє серед інших артистів російської естради.

"Красу ніхто не відміняв! Похід до стиліста за розкладом 😄❤️", - забавно підписали нове відео в мережі.

Шанувальники залишилися в повному захваті від побаченого.

"Все Невеста готова хоч за Гену Букіна видавай, Дивлюся фільм Свати, майже кожен день, просто, розумію настрій, мої улюблені Валюха, Іван,,, всі актори хороші, спасибі вам!!!, Давайте, під Котовського!🤣🤪😱, Справжня жінка❤️, Улюблена актриса ❤️🔥❤️🔥❤️, Яка красуня😍 😍 😍 😍 😍 😍❤️, Красотулечка і оптимістка❤не дарма ми Тетяни, з почуттям гумору і самоіронією.😛, Просто Валюха!!!!, Улюблена Валюша!❤️💋 🌹наша по фільму ! Спасибі вам Тетяна, 🌹за ваш бойовий життєвий настрій !". - написали шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Тетяну Кравченко і Федора Добронравова зловили за ніжностями на лавці.

Також писали, що Кравченко зі "Сватів" показала себе в молодості.

Нагадаємо, що Женька зі "Сватів" показала струнку фігуру.