У мережі показали величезний особняк одного з українських глав Віктора Ющенка, який знаходиться під Києвом. Виходячи з побаченого, можна припустити, що по колу майна зроблений болотистий рів, ширина якого становить близько 3-х метрів.

Про це повідомляє портал "Уніан"

Засоби масової інформації відобразили на камеру резиденцію екс-глави Віктора Ющенка, яка знаходиться на відстані в 20 км від столиці, а саме - в селищі Нові Безрадичі.

Як відомо, екс-глава перемістився в це місце ще в 2014 році з державних дач, які знаходяться в Конча-Заспі, де зараз живе нинішній, шостий гарант Володимир Зеленський.

З'ясувалося, що територія нинішніх володінь Віктора Ющенка - близько 3.5 гектара землі. Ще в старі 1993-1999 роки Віктор Ющенко купив 7 соток землі в цьому селищі.

Що стосується території, то над дорогою до його будинку стоять ліхтарі, а саме володіння оснащене безліччю відеокамер. Також дорога обставлена безліччю різних знаків, згідно з якими не можна їздити наліво і направо.

На ділянці Ющенка можна помітити сад, ферму, водойми, майстерню, музей, млини і, звичайно ж, всім відому ферму з бджолами. На водоймах знаходяться мости для рибної ловлі, а на березі розташована тераса з барбекю.

Крім того, на території колишнього українського гаранта розташоване окреме місце, де вигулюються коні, а також теплиця.

Нещодавно стало відомо, що 14 травня 2021 року Нинішній гарант української держави Володимир Зеленський дав несподіване розпорядження. Так, шостий президент доручив перевірити ділянки з землею і резиденції в Конча-Заспі, Пущі-Водиці і в інших будівлях.

Нагадаємо, що український народний депутат Віктор Медведчук розповів, що у президента країни Володимира Зеленського зараз стрімко падає рейтинг довіри з боку громадян.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", внучка екс-гаранта Віктора Ющенка показала, як вона відпочиває на Мальдівах.

Також портал "Hyser" писав, що український політолог Сергій Гайдай розповів, яке покарання чекає Володимира Зеленського.