Стало відомо, хто замінить Григорія Чапкіса на шоу "Танці з зірками"

На телеканалі "1+1" анонсували новий сезон популярного шоу "Танці з зірками" і нового суддю, який займе місце легендарного хореографа Григорія Чапкіса. Так, оцінювати учасників буде герой першого сезону шоу "Холостяк" і танцівник Максим Чмерковський. Про участь у шоу він розповів на своїй сторінці в instagram.

41-річний хореограф поділився коротким відеороликом, на якому танцює у воді. Для суддівства в популярному шоу Максим Чмерковський приїхав з Лос-Анджелеса, де проживає і стоїть кар'єру.

Фанатки відреагували на цю новину дуже емоційно.

"Ура 🔥 🔥 🔥 нарешті, дуже раді будемо бачити Максима❤️👏", "вогонь!! вогонь-новина!!!🔥 🔥 🔥 🙌 ❤ ️ Максим, буду дивитися, навіть якщо там більше взагалі нікого не буде!!!😂 Дуже чекаємо Вас!❤", "Ураааа!!! Будемо із задоволенням дивитися😍 😍 😍", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Варто відзначити, що багато хто пам'ятає хореографа завдяки першому сезону шоу "Холостяк", що вийшов на телеекрани ще у 2011 році. Максим Чмерковський став першим "Холостяком" і зачарував не тільки претенденток на його серце, а й мільйони глядачок по всій країні. Переможницею першого сезону шоу стала Олександра Шульгіна, проте подальші відносини у пари не склалися.

На даний момент Максим Чмерковський живе в США і має міцну сім'ю. Він одружений на Петі Маргатройд і виховує 4-річного сина. Майбутнє подружжя познайомилося на американській версії шоу "Танці з зірками".

Раніше портал Hyser повідомляв, що Тіна Кароль показала, як задерла ногу перед Даном Баланом.

Також наш портал інформував, що Настя Каменських в купальнику похвалилася пляжним фото.

Нагадаємо, що Слава Камінська розповіла про те, що змушує її злетіти.