Шанувальники розкритикували Анну Седокову за "апгрейд" обличчя

Відома співачка, актриса і телеведуча Анна Седокова володіє дуже яскравою зовнішністю, яка викликає суперечки серед шанувальників. У той час як одні захоплюються своїм кумиром, інші критикують її за пластику. Цього разу артистка поділилася яскравим відеороликом на своїй сторінці в instagram, який викликав хвилю обурення в мережі.

Анна Седокова позує в розкішному спортивному автомобілі в червоній сукні і яскраво нафарбованими губами, які і стали приводом для обговорення серед користувачів мережі. Без особливих зусиль можна помітити, що зірка зверталася до пластичного хірурга для "апгрейда" обличчя.

"Треба вміти закривати нудну книгу, йти з поганого кіно і розлучатися з людьми, які не дорожать тобою", - підписала знімок співачка.

Анна Седокова має багато шанувальників, але цього разу багато з них старання співачки "поліпшити" зовнішність не оцінили. Користувачі мережі відзначили, що знаменитість явно перестаралася з пластикою і припустили, що через величезні губи у неї навіть не закривається рот.

"А така красива була раніше 🔥", "Анна ви не схожі сама на себе😢", "Господи з ідеальної дівчинки перетворилася в р*кло!! Навіщо ця пластика!! Все так видно і нецікаво!! Перепрошую за комент!", "Ох, що з губами у Вас?", "От цікаво рот закривається у неї, коли спить, навіщо так губи накачувати"," що з обличчям"," Рот навіть не закривається😂 ось губи так губи😂", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Анну Седокову втягнули в скандал з Костянтином Меладзе.

Також наш портал інформував, що відому співачку Анну Седокову в латексі зняли з чоловіком під скелею.

Нагадаємо, що Надія Бабкіна поділилася яскравим знімком з відпочинку.