Поразка Гітлера у Другій світовій війні, смерть Сталіна, вбивство Кеннеді та Індіри Ганді, а також "загибель" веж-близнюків у Нью-Йорку-Всі ці події давним-давно передрекла легендарна болгарська ясновидиця Ванга. 2021 рік вона виділила Америці.

Так, все більше людей переконуються, що" американське " пророцтво Ванги почало збуватися, пишуть росЗМІ.

Як згадує кумир Сергій Косторний, Ванга попереджала Сполучені Штати про такі природні катаклізми, яких країна на своєму віку ще не бачила.

"Біда прийде в Америку разом з великою водою. Вона Змиє все, що можна. Особливо страшним буде літо, коли частина її узбережжя зникне з лиця землі, а разом з водою прийдуть руйнування, хвороби і великі страждання", - так говорила знаменита болгарка.

І, судячи з усього, Ванга не помилилася. Адже зовсім недавно навіть багатомільйонний Нью-Йорк нагадував Венецію в її гіршому прояві. Негода потягнула за собою і інші проблеми-є загиблі і поранені, зниклі безвісти і залишилися без даху над головою.

А в американському штаті Нью-Джерсі і зовсім після проливного дощу жителів шокував "торнадо" з черв'яків, що розташувалися у формі величезної спіралі.

У свою чергу кліматологи констатують, що настільки сильно річки в американських штатах Міссурі та Іллінойс не розливалися вже майже чверть століття. При цьому повені завдали збитків сільгоспугіддям, будинкам і підприємствам на мільярди доларів.

Відзначимо також що минулий Червень в США став найспекотнішим за весь період метеоспостережень людством. Так, в Долині Смерті на південному заході США було зафіксовано +54 градуси і 130 мериканців померли безпосередньо від цієї спеки.

Тут згадується ще одне пророцтво Ванги - про"криваві дощі". Вона, звичайно ж, могла так назвати пожежі, які зараз вирують по країні. Але з іншого боку, після останніх президентських виборів в країні було безліч запеклих зіткнень через політичні переконання.

Раніше Hyser писав, що Ванга пророкувала біду в 2021 році для 5-ти знаків Зодіаку.

Також наш портал повідомляв про замах на російського президента Володимира Путіна, який передбачила Ванга.

Нагадавши, перший у світі дерев'яний супутник запустять у космос цього року.