У Києві з'явився новий вид шахрайство.

Кияни стали масово скаржитися на те, що з їх карт вночі стали списувати грошові кошти. Це відбувається після того, як вони скористаються терміналом електронної оплати проїзду в маршрутці в Києві. Більш детальніше про це розповіла Марія Слинько, яка стала жертвою зловмисників. Дівчина описала всю історію у себе на сторінці в соціальній мережі.

За словами жінки, вона скористалася в Києві терміналом електронної оплати проїзду в маршрутці №250.

Дівчина розповіла, що після того, як вона чесно оплатила проїзд у маршрутці вночі з її рахунку два рази були списані гроші. Вона не могла з цим нічого вдіяти і заблокувати карту, тому що елементарно спала.

Також вона розповіла про те, що це не перша ситуація. Раніше подібне з нею сталося в червні і теж після використання терміналу в маршрутці.

Марія Слинько вирішила зв'язатися з представниками компанії, щоб з'ясувати ситуацію і зрозуміти, коли їй будуть повернуті гроші. Але ніхто на повідомлення дівчини не спромігся навіть відповісти.

"Після того, як була проведена актуальна оплата за проїзд, вночі були списані гроші за ще два проїзди ... у червні сталася та ж історія, але я проігнорувала. І ось зараз питання до компанії "ПІК", яка зовсім не реагує на мої повідомлення: а скільки людей ви вже обікрали і коли повернете мої гроші? Якщо питання не вирішиться світом, доведеться йти далі. Тому, друзі, бережіть себе і свої гаманці!" ,- резюмувала Марія Слинько у своєму Facebook.

Інші пасажири поки не розповіли свої історії, але напевно з ними таке ж відбувалося. Це просто питання часу.

Раніше Hyser писав про те, що ПриватБанк знову потрапив у скандал, цього разу з карток клієнтів пропадають гроші.

Також писали, що в Україні з'явилася нова схема "розлучення" українців.

Нагадаємо, що українцям розповіли про нові правила переказу грошей з картки на картку.