У мережі показали оригінальне відео, героїнею якого стала Тетяна Кравченко. У кадрі видно, як зірка «Сватів» відпочиває біля басейну.

У фанатському співтоваристві Тетяни Кравченко в Instagram з'явилося два нових відеоролика за участю зірки «Сватів». На них відображено, як актриса відпочиває біля басейну в компанії... ні, не Федора Добронравова, а молодої дівчини. Як виявилося, на відео разом з Тетяною відображена Інна Корольова, яка в серіалі «Свати» грає дочку героїні Кравченко.

Інна повідомила фанатам, що вони разом з Тетяною відпочивали біля басейну, коли до них підійшли шанувальники і подарували по букету квітів. Цей вчинок дуже порадував актрис.

"Так приємно, сидимо біля басейну і нам принесли Букети квітів. Це дуже приємно, - поділилася емоціями Інна. - І я сиджу у Тетяни Едуардівни на колінах", - із захопленням додає актриса.

А на другому відео Інна, сидячи на колінах у Тетяни, цілує її в лоб, а Кравченко відповідає колезі поцілунком в підборіддя.

Деякі шанувальники визнали, що актриси, які грають мати і дочку в популярному серіалі, переграють на камеру. Мовляв, не пристало жінкам в купальниках сидіти одна у одної на колінах і цілуватися.

Місце зйомки цих роликів невідоме. Однак, швидше за все, це готель на території Грузії, де зараз знімається новий сезон серіалу «Свати».

Як повідомлялося раніше, Тетяну Кравченко і Федора Добронравова засікли на лавочці. Що вони там робили?

Hyser також писав, що у мережі обговорюють архівні знімки Тетяни Кравченко. Ось, як актриса виглядала в молодості.