Режисер серіалу "Свати" оголосив про закінчення зйомок проекту. Як на це відреагували актори?

Сьомий сезон популярного серіалу "Свати" знімався в Грузії. Днями зйомки завершилися, ознаменувавши собою кінець не тільки сьомого сезону серіалу, але і взагалі всього телепроекту. Таким чином, 7 сезон став заключним для серіалу "Свати". Так що після виходу на екрани останнього сезону фанатам доведеться попрощатися з улюбленими героями.

Зйомки "Сватів" в цілому тривали 13 років. За цей час було знято 7 сезонів серіалу. З початкового складу до кінця проекту в ньому залишилися тільки Федір Добронравов, Тетяна Кравченко і Людмила Артем'єва.

У фанатському співтоваристві Тетяни Кравченко в Instagram з'явилося відео, на якому зображений зворушливий момент, коли режисер проекту Андрій Яковлєв оголосив про закінчення зйомок серіалу.

"Ну все, хлопці, ось і настала та хвилина, коли я змушений сказати, що через 13 років після початку зйомки сімейної епопеї «Свати» закінчені», - говорить в кадрі Яковлєв.

Слова режисера актори зустріли оплесками. Після цього всі почали вітати один одного, тиснути руки, обніматися і цілуватися. На відео чітко чути, що Кравченко розплакалася і не стримує емоцій. А ось Добронравов на відео посміхається.

Нагадаємо, Добронравова І Кавченко пов'язують не тільки робочі відносини. Актори познайомилися на зйомках «Сватів», і Тетяна, якій не щастило в особистому житті, закохалася в колегу. Однак Федір не відповів їй взаємністю, оскільки щасливий одружений. Тоді актори вирішили залишитися друзями.

Як повідомлялося раніше, Тетяну Кравченко засікли біля басейну в купальнику. Актриса розважалася в компанії молодої колеги.

Hyser також писав, що Тетяну Кавченко і Федора Добронравова засікли за ніжностями на лавочці. Але ж актор одружений!