У російському місті Новокузнецьк в магазині для дорослих співробітниця відбилася від злодія довгою гумовою іграшкою.

Момент потрапив на камеру відеоспостереження, а пізніше поширився по мережі Інтернет.

Телеграм-канал "Mash Siberia" опублікував ролик, як переляканий зловмисник спочатку підійшов до каси, спробувавши пограбувати магазин, а потім втік від продавщиці, у якої під рукою виявилася іграшка для дорослих.

Повідомляється, що інцидент стався в кінці зміни. Дівчина затрималася і вже готувалася до закриття магазину, як в нього зайшов невідомий чоловік. Він спробував відібрати у працівниці виручку, але дівчина не розгубилася і схопила велику гумову іграшку, що лежала біля каси.

Вона молотила злодія, поки той не вибіг з магазину. Від несподіванки чоловік навіть послизнувся перед виходом, але встав на ноги і втік геть.

Нагадаємо, що в Києві дві жінки пограбували чоловіка, напоївши його попередньо алкоголем, в який підсипали психтропну речовину, здатну на час нейтралізувати людину.

Повідомляється, що жінки познайомилися зі своєю майбутньою жертвою і запропонували випити разом. Компанія вирушила в парк у Святошинському районі і розташувалася на лавочці.

Після першого ковтка спиртного, чоловік знепритомнів, а коли отямився, то не виявив при собі ні телефона, ні грошей з карточкою.

Поліція знайшла зловмисниць - ними виявилися мешканки Києва 49 і 25 років.

За скоєний злочин їм загрожує до десяти років позбавлення волі. Правоохоронці також з'ясовують їх причетність до інших схожих злочинів.

Раніше Hyser писав, що у Києві почастішали збройні напади на жінок.

Також Hyser повідомляв, що на Львівщині чоловік прийшов до знайомого з гранатою, яка привелася в дію прямо в руці.

Нагадаємо, що в Києві водій накинувся на пішохода і вбив з другого удару