Відома російська телеведуча і співачка Ольга Бузова була помічена в досить розслабленому стані.

Повідомляється, що співачка закривала очі, махала руками, а потім і зовсім впала на підлогу, пише "УНІАН". Шанувальники творчості зірки вирішили, що вона перебувала в алкогольному стані і почали говорити, що співачка пристрастилася до алкоголю.

Її близька подруга Вікторія Боня висловила свою думку з цього приводу і заявила, що Бузова, дійсно, може випити спитного, але робить це виключно після концертів і то не завжди.

Коли у Боні запитали з приводу дивної поведінки Ольги Бузової на одному з концертів і її дивних танців, Боня відповіла так: "Ну і що. Людина хіба не може випити і розслабитися. Раптом настав "сухий закон", і всі такі правильні стали".

Виктория Боня
Виктория Боня
Виктория Боня

Шанувальники вважаюють, що Вікторія не тільки не виправдала співачку, але і погіршила ситуацію. На їх погляд, якщо Бузова може випивати після концертів, то може це робити і у вільний час.

Після цього фанати всерйоз занепокоїлися здоров'ям співачки - деякі навіть порахували, що вона вже страждає від алкоголізму. Сама ж співачка болісно реагує на жарти про своє "пияцтво" і постійно намагається все спростувати.

Нагадаємо, що раніше Ольга Бузова обурила своїх шанувальників новим знімком, який був зроблений на території Свято-Троїцького жіночого монастиря в Сімферополі.

Ольга Бузова, фото: instagram.com/buzova86

Підписники співачки були обурені її зовнішнім виглядом. Вони визнали більш, ніж недоречним її наряд для церкви.

Раніше Hyser писав про те, що Ольга Бузова оскандалилася, прийшовши до церкви з голим животом.

Також Hyser повідомляв, що у мережі розповіли, як Ольга Бузова сіла на склянку.

Нагадаємо, що Ольга Бузова попросила у росіян вибачення.