Мільйони людина у всьому світі стикаються з таким неприємним захворюванням, як артрит.

Пацієнти, які отримали такий діагноз, повинні дотримуватися дієти, щоб уникнути хворобливих загострень, пише "Лента".

Більшість людей з артритом мають остеоартрит, який виникає через поступове стирання гладкого хряща, що вистилає суглоби. Ревматоїдним артритом називають аутоімунне захворювання, при якому імунна система помилково атакує клітини, що вистилають суглоби.

Дієта і вибір тих чи інших продуктів допоможуть пацієнтові з артритом полегшити суглобовий біль. Разом з тим, слід пам'ятати, що частина продуктів, навпаки, здатні погіршити ситуацію і викликати хворобливі відчуття.

Людям з артритом протипоказані тости з білого хліба на сніданок. У цей список також включені деякі види каш, а також картопля.

Вчені з'ясували, що рафіновані вуглеводи, які містяться в білому хлібі, білому рисі і картопляних чіпсах, сприяють виробництву окислювачів з поліпшеним глікозилюванням вони можуть викликати запалення і посилити симптоми і можуть стимулювати запалення в тілі.

Також під заборону таким пацієнтам потрапляє оброблений цукор у великій кількості.

Всі ці продукти викликають вивільнення цитокінів в організмі, які діють як посланники в мозок, посилюючи запалення.

Нагадаємо, раніше ми писали про такі неприємні симптоми, як набряки. Бувають два види набряків-помилковий (безпечний) і істинний (небезпечний). Помилковий набряк можна визначити, якщо натиснути на нього пальцем, при натисканні не залишається ніякого сліду. Якщо натиснути на істинний набряк, на його місці залишиться ямка.

Помилкові набряки часто виникають при нестачі гормонів щитовидної залози, захворюваннях сполучної тканини і ожирінні. А справжні при поганому відтоку лімфи і венозної крові, малорухливому способі життя, порушеннях роботи нирок, серця і гормональному збої.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі назвали доступний продукт, який покращує зір і зміцнює імунну систему.

Також Hyser повідомляв, що експерти розповіли, як правильно вибрати сосиски.

Нагадаємо, що лікарі назвали продукти, які не можна вживати на голодний шлунок.