У столиці сталося загоряння, на придушення якого знадобилося понад півсотні рятувальників

Пожежа в Україні-далеко не рідкість, проте особливі проблеми доставляють пожежі, що розгораються на складах. Так, у вівторок, 3 серпня, о 20:23 в Солом'янському районі Києва,на вулиці О.Тихого, 96 сталося загоряння в складській будівлі. Про це повідомляє офіційна прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві.

Повідомляється, що на місце події відправили пожежників з усіх найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Прибулі співробітники ДСНС з'ясували, що загоряння сталося в одноповерховій будівлі з виробництва рекламної продукції, де зберігалося безліч дерев'яних і пластикових виробів.

Гасіння пожежі на складі. Фото: ДСНС

Зусиллями більш ніж півсотні рятувальників і більше десятка одиниць рятувальної техніки до 21:26 пожежа була локалізована на площі в 200 квадратних метрів, а до 21: 48 вогонь був повністю ліквідований.

Гасіння пожежі на складі. Фото: ДСНС

Всього на місці події працювало десять одиниць спеціальної та основної пожежно-рятувальної техніки та п'ятдесят осіб особистісного складу з підрозділів Головного управління ДСНС у Києві, а також дві одиниці техніки та 7 осіб особистісного складу з Київської аварійно-рятувальної служби.

Жертв і постраждалих в результаті пожежі немає. Причину виникнення пожежі вже з'ясовують експерти.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Рівненській області сталася трагічна ДТП за участю фури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі на складах АТБ сталася масштабна пожежа, яку гасило понад вісімдесят рятувальників.

Також "Hyser" писав, що під Києвом сталася ДТП за участю фури, в якій загинула дитина.