Експерти розповіли, які захворювання може викликати солодкий чай.

Багато хто навіть не здогадуються про те, що солодкий чай може викликати в організмі людини вкрай негативні наслідки. Також цей напій може спровокувати появу небезпечних захворювань. Тому з ним потрібно побут гранично акуратним. Хоча існує поширена думка, що чай неймовірно корисний для організму людини.

"Солодкі напої, такі як солодкий чай, є одними з основних факторів, що викликають такі проблеми зі здоров'ям, як ожиріння, діабет та інші наслідки, – заявила ліцензований дієтолог Бет Чіодо. - Збільшення споживання солодких напоїв всього на один напій в день може збільшити ризик діабету на 16%".

Тому лікарі настійно рекомендують відмовитися від додавання в чай цукру. Він в принципі дуже шкідливий для здоров'я і може привести до багатьох захворювань. Його не варто додавати не тільки в чай, але і інші напої.

Лікар зазначила, що відмовитися від солодкого напою відразу складно. Вона порадила поступово додавати в чашку несолодкий чай і потроху зменшувати солодку частину. Згодом залежність від солодкого напою зникне, каже дієтолог.

Якщо без цукру чай пити абсолютно неможливо, то тоді краще скористатися цукрозамінниками. Хоча багато експертів з харчування також виступають і проти них. Тому краще пити все таки чай без будь-яких солодких доповнень.

Також краще віддавати свою перевагу зеленому чаю, тому що в ньому набагато більше корисних компонентів, ніж в чорному. Також зелений чай не настільки шкідливий для організму людини і не викликає небезпечні захворювання серцево-судинної системи.

Раніше Hyser писав про те, що доктор Комаровський попередив українців про нову загрозу.

Також писали, що експерти назвали продукти, які нормалізують тиск у людини.

Нагадаємо, що лікарі розповіли про побічні ефекти від картопляних страв.