В Україні опубліковані ціни на дизельне паливо і бензин.

Міністерство економіки України опублікувало орієнтовні ціни на дизельне паливо і бензин. Відповідно ціна на бензин була встановлена на рівні 26,86 грн, а дизельного палива - 22,24 грн. Якщо порівняти з недавніми цінами, то можна зробити висновок, що вартість бензину в Україні зросла. А ось ціна за дизельне паливо навпаки пішла вниз.

Так, з 22 липня середня вартість бензинів становила 26,64 грн, отже, вона зросла на 22 коп.ціна на дизель становила 22,25 грн. Тобто вартість впала на 1 копійку.

"На підставі розрахунків... "Нафтогазу"... визначена середня вартість 1 літра дизельного палива ULSD 10 ppm, яка становить 22,24 гривні, і 1 літра бензинів автомобільних GASOLINE 10 ppm, яка становить 26,86 гривні",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше уряд встановив граничну націнку на бензин і дизельне паливо, яку власники заправок не можуть переступати. Максимальна націнка на бензин становить 5 гривень, а на дизельне паливо - 7 гривень за літр. Таким чином, ціна на те й інше паливо може бути збільшена до 31,86 грн і 29,24 грн відповідно.

Актуальні ціни на паливо публікуються кожні три тижні. Їх дія поширюється на найближчі десять днів з дня публікації.

Таким чином українцям знову варто приготуватися до того, що ціна на паливо може зрости. Ситуація з газом йде не кращим чином. Тому що ціна на нього також постійно зростає. Однак, експерти говорять про те, що різких стрибків цін все ж чекати не доводиться. Тому що ситуація на ринку досить стабільна. Але все може різко змінитися буквально за один день.

Раніше Hyser писав про те, що у Харкові знайшли унікальний Москвич в ідеальному стані.

Також писали, що експерти назвали найпопулярніші машини серед українців.

Нагадаємо, що автомобільний газ став стрімко дорожчати, названа причина.