Російська пропагандистка Ольга Скабеева вибухнула гучними висловлюваннями через гопак Жана Беленюка.

Чинний нардеп Верховної Ради України Жан Беленюк взяв на Олімпійських іграх у Токіо золоту медаль з греко-римської боротьби. Звичайно, це не залишилося без уваги з російського боку, які вже встигли все обговорити. Зокрема, російських пропагандистів довів практично до істерики гопак Беленюка, який він виконав з прапором України після своєї перемоги.

Переможний танець Беленюка пропагандистка Скабєєва назвала "москальською присядкою". За її словами, "знавці" народних танців розгледіли в рухах спортсмена зовсім нетрадиційний український гопак.

Звичайно не обійшлося і без того, що Скобєєва кілька разів звернула увагу на колір шкіри спортсмена. Вона у своїй промові зробила акцент на тому, що Україна не є історичною Роною Жана.

Варто сказати, що такі проросійські пропагандисти, як Ольга Скобєєва стежать за тим, що відбувається в Україні, краще за всіх інших. Це не перший раз, коли вона критикувала у своїй програмі дії президента України та інших політиків нашої країни.

Звичайно, все це подається з тієї точки зору, що Росія набагато краще. Адже не дарма саме Скобєєва вважається однією з головних пропагандисток Кремля. Іншого вона просто не може говорити, так як це вже не буде відповідати наміченому плану по дезінформації всього населення Російської Федерації.

Нагадаємо, український борець греко-римського стилю, депутат Верховної Ради Жан Беленюк у фіналі Олімпіади в Токіо здолав угорського спортсмена Віктора Лоринця і здобув для України перше "золото" на Іграх в Токіо.

Раніше Hyser писав про те, що Жан Беленюк вразив усіх відмінним українським гопаком після того, як взяв золоту медаль на Олімпіаді.

Також писали, що спортсмен на Олімпійських іграх ледь не втратив очей в результаті травми.

Нагадаємо, що Російські синхроністки осоромилися на Олімпійських іграх.