Експерти розповіли, який напій допоможе знизити тиск без шкоди для організму.

Багато людей страждають від підвищеного тиску. Це небезпечне відхилення, яке, в результаті, може привести до негативних наслідків для людини. Зокрема, в деяких окремих випадках це може навіть закінчитися летальним результатом. Не так давно було встановлено, що тільки один вельми незвичайний напій може допомогти людині істотно знизити тиск.

Йдеться про кокосовій воді. Кажуть, що цей напій при регулярному вживанні може допомогти в контролі гіпертонії. Крім того це дуже смачний напій, який може сподобатися багатьом. У ньому міститься багато корисних речовин, які відмінно в цілому впливають на організм людини.

Кокосову воду рекомендують навіть при захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Так як вона сприятливо впливає на роботу шлунка. Також вона позитивно впливає на роботу підшлункової залози і печінки.

Експеримент за участю 28 пацієнтів з гіпертонією проходив протягом місяця. Одна група протягом двох тижнів регулярно пила звичайну воду, друга-кокосову, третя – маубі, інший тропічний напій, а четверта – суміш кокосової води і маубі. Результати показали значне зниження систолічного артеріального тиску в групах, учасники яких пили кокосову воду, стверджують дослідники.

Таким чином тим, хто страждає від підвищеного артеріального тиску варто звернути свою увагу на кокосову воду. Так як вона допоможе впоратися з багатьма проблемами. Купити кокосову воду можна практично в будь-якому супермаркеті. Вона вільно продається, в цьому немає ніяких проблем.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі розповіли, наскільки взагалі кава безпечна для серця.

Також писали, що лікарі розповіли, як овочі жовтого кольору впливають на очі і стан шкіри.

Нагадаємо, що експерти назвали ТОП продуктів, які покращують пам'ять.