Українцям показали нові елітні поїзди, які вже готові до відправки. Один з унікальних поїздів, не для кожного українця, вже готовий до свого першого рейсу.

Про це повідомляє портал "Уніан"

Варто відзначити, що пасажирські місця в цих нових поїздах - СВ, які розраховані на дві людини в одному купе.

Перший елітний поїзд за маршрутом "Київ-Одеса" вже повністю готовий до своєї подорожі і буде відправлений зі столичного вокзалу вже через кілька днів – 9 серпня.

Поїзд називають елітним через те, що він має поліпшені умови для всіх пасажирів, які знаходяться всередині вагонів. Цей поїзд, який рухатиметься за маршрутом "Київ-Одеса", значно відрізняється від усіх звичних для нас поїздів.

Що найбільше дивує, так це душова кабінка, яка знаходиться в кожному купе, а ще там є пеленальний столик, рукомийник і, звичайно ж, мультимедійна система.

Купе
Купе

Такої розкоші наші українці можуть здивуватися, і дані вагони можуть здатися незвичайно комфортними, в порівнянні з тими, до яких всі вже давно звикли. Місця в цьому поїзді продаються за принципом СВ. у кожному купе знаходиться не більше двох осіб, що є стандартом.

Пасажири, які купували квитки на цей диво-поїзд, поділилися інформацією про вартість квитків. Один квиток коштує 807 гривень. Це значно дорожче, ніж квитки на звичайний поїзд. Але комфорт для деяких людей - дуже важливий аргумент.

Є інформація про графік роботи цього поїзда, він буде їздити по непарних числах до кінця цього літа. Тобто, насолодитися подорожжю в елітному поїзді встигне далеко не кожен українець. З Києва відправлення цього поїзда за графіком - 00:55, а відправлення з Одеси – 13: 33.

Купе
Купе

Є повідомлення про те, що 21 серпня цей поїзд не відправиться в подорож, так як будуть вестися технічні роботи.

Нагадаємо, що українці поскаржилися на те, що заглючив сайт, де продають квитки на потяги.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Укрзалізниця повідомила про те, що запускає нічні поїзди.

Також портал "Hyser" писав, що українців попередили про те, що можуть закрити деякі станції київського метрополітену.