У Мережу потрапила дуже цікава інформація про те, що Олександр Лукашенко став жертвою образи. Глава Білорусії засудив свого образника на цілий рік строго режиму.

Про це повідомляє портал "Апостороф"

У Білорусії один чоловік, якому 42 роки, втратив контроль над своїми емоціями при випитому алкоголі. Він кричав у нетверезому стані на своєму балконі образливі слова: "Лукашенко – півень". Цей факт дуже сильно засмутив і розлютив Олександра Лукашенка, що змусило його прийняти дуже жорсткі заходи.

Кривдника Олексія Щербатюка звинуватили в тому, що 15 травня 2021 року він, будучи в нетверезому стані, кричав зі свого балкона слова: "Живе Білорусь!" і " Лукашенко - півень!".

Звинувачення наполягає на тому, що кривдник кричав ці слова навмисно і дуже сильно голосно, щоб всі чули, як він ображає гаранта Білорусії.

Чоловік, який пив пиво з Олексієм Щербатюком в його ж квартирі, став очевидцем цієї події. Сергій Сапега в суді сказав, щоб нагадати, що кричав його друг, так як він був в алкогольному сп'янінні. Але в письмових свідченнях, які він давав, Сергій підтвердив, що його друг нібито навмисно образив президента Білорусії.

Крім цього, студенти МВС, які проходили недалеко від будинку, де кричав чоловік, подзвонили в поліцію і розповіли, що не тверезий чоловік нібито ображає президента. Є інформація про те, що студентів звали Микита Євсеєнко та Ольга Майська.

Співробітники правоохоронних органів Білорусії зробили повний обшук квартири Олексія Щербатюка, але, на їх жаль, нічого незаконного там не виявили. Професійний лікар повідомив у висновку про те, що цей чоловік був неодноразово судимий, він хворий на хронічний алкоголізм і страждає психологічними розладами.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про те, що Олександр Лукашенко видав заміж свою внучку.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Олександр Лукашенко несподівано закрив кордони для жителів України.

Також портал "Hyser" писав, що у Мережу потрапила інформація про те, що Олександр Лукашенко готовий віддати владу своєму приймачу.