У мережу потрапили дуже забавні, але і, в той же час, насторожують кадри. На курорті в Кирилівці маленький хлопчик схопився за пляшку пива і пив її з горла прямо на пляжі, поки батько не бачить.

Про це повідомляє портал "Уніан"

Багато українців після тривалих обмежень і локдаунів нахлинули на відпочинок на моря. Одним з найпопулярніших відпочинків для українців є Кирилівка. Цього року туди нахлинуло ну дуже багато туристів.

5 серпня в мережу потрапив дуже кумедний відеоролик, на якому можна побачити, як маленький хлопчик п'є пиво прямо з пляшки. Сидячи на покривалі на людному пляжі під розпеченим сонцем, хлопчик вирішив трохи освіжитися. Поки його тато і мама розмовляли між собою, їх син без зайвого коливання взяв татову пляшку пива і почав пити прямо з горла.

Батьки були надто зайняті своєю розмовою, щоб побачити, як їхній син зловживає алкоголем. Зате люди, які перебували на пляжі, зняли на свої телефони забавну картину, і хлопчик тепер став справжньою зіркою.

Хлопчик насолодився пивом не сповна, він встиг зробити тільки пару ковтків, але потім його батько побачив це і забрав півлітрову пляшку хмільного напою у своєї дитини.

Також варто розповісти і важливі новини, які повідомили українцям. Відомо, що отруєння спиртними напоями стали зустрічатися в рази менше за останні 16 років.

Серед жителів України випадки отруєння спиртними напоями зменшилися в 4 рази за останні 16 років. Варто відзначити, що за цей час інтоксикація алкоголем вбила цілих 81,5 тисяч осіб.

Алкоголь, фото: скриншот You Tube
Алкоголь, фото: скриншот You Tube

Є статистика, якій потрібно приділити свою увагу. Взимку 2021 року від отруєнь померло 580 осіб. Через такі ситуації українська влада планує обмежити продаж алкоголю і сигарет в супермаркетах. Є ймовірність того, що найближчим часом сигарети і алкоголь будуть продаватися в спеціальних магазинах.

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко неодноразово закликав українців не вживати алкоголь, так як це загрожує для здоров'я кожного.

Нагадаємо, що у Кирилівці гідроцикл врізався в банан.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", на Азовському морі показали величезних медуз.