Українцям розповіли, який продукт допоможе запобігти утворенню тромбозу. Цей унікальний продукт багатий корисними речовинами, які підвищать ваш імунітет і зміцнять здоров'я.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "vesti.ua"

Як тільки ви включите в свій денний раціон цей продукт, він допоможе вам знизить рівень поганого холестерину і буде розріджувати кров, що дуже добре для людського організму.

Професійні медики рекомендують вживати риб'ячий жир, який поліпшить роботу серцево-судинної системи.

Густа кров в організмі людини може спровокувати інсульт і серцевий напад. Першими симптомами цих хвороб є тромбоз вен на ногах.

Допомогти своїй серцево-судинній системі ви можете завдяки правильному харчуванню. Для цього необхідно додати в свій раціон продукти, які багаті омега-3, вони щедрі на жирні кислоти, які необхідні для здоров'я людського організму.

В першу чергу, лікарі рекомендують їсти морепродукти і рибу, наприклад, скумбрію, тунець, сардини і лосось.

Риб'ячий жир - ось чому варто приділити особливу увагу. У ньому дуже багато жирних кислот омега-3, які дуже сильно корисні для серця, знищуючи поганий холестерин.

Крім цього, ці жирні кислоти роблять судини набагато міцніше і еластичніше. Вчені стверджують, що для життєвої норми людини необхідно 50-70% жирів, які є в омега-3.

Варто відзначити, що люди, які перехворіли або хворі коронавірусом, мають ознаки небезпечного тромбозу. Тромби, які утворюються в організмі людини, - дуже небезпечні і можуть привести до смерті. Вони виникають при серйозному запаленні легенів, що може плачевно закінчитися.

Вчені Великобританії кажуть, що при хворобі коронавірусом у людей з'являються тромби в судинах. Це відбувається через помилку при зборі антитіл.

Нагадаємо, що лікарі розповіли про симптоми, які говорять про Серцевий Напад.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у столиці зафіксували випадки дуже рідкісної і небезпечної хвороби.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли, як зміцнити зубну емаль.