Під час сесії міської ради міста Конотоп стався конфлікт між мером міста та народним депутатом від Партії «Слуга народу». У чому причина і хто винен?

Курйозна ситуація сталася під час сесії міської ради міста Конотоп. Мер міста, учасник АТО Артем Семеніхін облив нардепа від Партії «Слуга народу» Олександра Качуру жовтою рідиною.

У партії "Слуга народу" заявили, що за фактом нападу на народного обранця буде порушено кримінальну справу. Однак у поліції Сумської області повідомили, що справу відкрили за частиною 1 ст.296 "Хуліганство". Дані про це внесли в єдину базу досудових розслідувань.

Що ж сталося між мером і нардепом?

За словами Семеніхіна, сесія міської ради спочатку опинилася під загрозою зриву через дії Качури. Нібито нардеп своїми словами і діями провокував міського голову. Семеніхін зазначив, що" трохи облив "Качуру" святою водичкою " Конотопа.

Як виявилося, в пляшці знаходилася водопровідна вода, яка тече по трубах в місті Конотоп. Цю пляшку до сесійної зали приніс сам Качура. За його словами, цю ємність йому передали жителі Конотопа, які не задоволені якістю води, яка тече у них з труб.

Качура має намір подати до суду на Семеніхіна за перешкоджання його діяльності як народного депутата.

Як повідомлялося раніше, депутат від "Слуги народу" виграв "золото" Олімпійських ігор в Токіо і станцював гопак.

Hyser також писав, що доктор Комаровський готовий виїхати з України через мовне питання.