Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу відреагував на слова українського президента Володимира Зеленського, який заявив про повернення Криму до складу України.

Представник країни-агресора з цього приводу згадав старий одеський анекдот, пише "Обозреватель".

"Знаєте, є старий одеський анекдот, коли приїжджий запитує на Соборці про непрацюючий фонтан: "А тут бив фонтан?" На що одесит йому відповідає: "Чому бив? Він бив, є і буде", - заявив Шойгу, який досить негативно реагує на висловлювання, згідно з якими Крим не вважають російським.

Шойгу "пожартував" під час зустрічі зі ЗМІ Красноярська 6 серпня. Він заявив, що даний анекдот не що інше, як приклад незмінної приналежності Криму до Росії.

Російський чиновник заявив, що "влада приходить і йде, змінюються уряди, а Крим був, є і буде російським".

Нагадаємо, що раніше український президент звернувся до жителів окупованих територій. Тим, кого вважає себе росіянами, гарант запропонував пошукати собі притулок в Росії заради дітей і онуків. А тих, хто вважає себе українцем набратися терпіння і чекати деокупації.

Разом з цим він уточнив, що нікого не виганяє, але є Батьківщина або гість.

"Якщо ти відчуваєш себе українцем і поважаєш прапор України. Поважаєш українську мову. Навіть якщо тебе не вчили в школі. Сам почитуй книги. Якщо ти відчуваєш, що ти українець - будь там. Ця земля буде деокупованою", - підкреслив президент.

Зеленський впевнений, що Донбас ніколи не стане частиною Російської Федерації. Він каже, що абсолютно неважливо скільки пройде часу до моменту його деокупації, "люди, історія скористаються моментом і стіна завалиться".

Крім того, він порівняв Донбас з Берлінською стіною. І якщо люди не домовляться, то гарант упевнений, що "люди скористаються моментом".

Раніше Hyser писав про те, що в Україні з'явилося нове озброєння, яке налякає Путіна.

Також Hyser повідомляв, що Володимир Зеленський з'явився в центрі Києва без охорони.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський віддав незвичайний наказ військовим.