Всі знають, що тримати вдома боєприпаси небезпечно, адже раптовий вибух може відняти не одне людське життя. Ось тільки останнім часом ветерани АТО все частіше стають героями кримінальної хроніки через свою пристрасть привезти з Донбасу щось в пам'ять про збройний конфлікт, учасником якого їм довелося стати.

Так, Сьогодні, 8 серпня, стало відомо, що в Кривому Розі колишній військовослужбовець підірвався на гранаті, яку він особисто приніс у двір свого будинку. Зараз йому надають допомогу лікарі, так як 61-річний чоловік отримав серйозне поранення правої ноги. Його забрала карета швидкої у важкому стані, повідомляти Перший Міський.

Все почалося о 17: 30, коли правоохоронці отримали повідомлення про намір підірвати себе від невідомого чоловіка. На вказану вулицю Кармелюка, що в Інгулецькому районі, негайно виїхали кілька десятків екіпажів патрульних, нацгвардійців і вибухотехніків.

Вони тут же перекрили територію чотирьох будинків і почали переговори з чоловіком. На той момент в його руках знаходилося дві гранати, при цьому одна з них була в руках без чеки.

Несподівано одна граната вибухнула під самим чоловіком - це сталося близько 18:00. Той снаряд, який залишився цілим, а це РГД-5, не здетонував. Його вдалося відібрати і вставити чеку назад, а ось у чоловіка відірвало ногу.

Поки винуватцю НП лікарі рятують у лікарні життя, на місці вибуху працює група тактико-оперативного реагування, а також слідчі Криворізького районного управління поліції. Пересування жителів району також знаходиться під контролем патрульної поліції.

Раніше Hyser писав, що на Донбасі стався вибух у шахті, в результаті чого десять шахтарів були поховані під землею.

Також наш портал повідомляв, що під Львовом автомобіль Porsche врізався у фуру.

Нагадавши, у Чернігівській області автомобіль врізався в будинок.