Українська спортсменка-легкоатлетка зробила гучну заяву в інтерв'ю після Олімпіади

Останнім часом увага всього світу прикута до Олімпіада-2020, яка пройшла в Токіо. У зв'язку з цим у великої кількості спортсменів, в тому числі і українських, з'явилася можливість висловити. Так, наприклад, українська спортсменка Анна Рижикова розповіла в інтерв'ю "Суспільне Спорт"про труднощі, з якими вона зіткнулася на Олімпіаді.

Після забігу легкоатлетка Рижикова розповіла про різницю між тим, як організована робота з атлетами в Україні та в інших країнах. За її словами, через нестачу допомоги вона відчуває себе одинаком, вимушеною боротися з цілою армією суперників.

Спортсменка знехотя визнала, що їй соромно за Україну, оскільки, коли вона виходить на забіг, за її спиною стоїть тренер, масажист і сім'я. З іноземними ж атлетами працюють цілі команди. Вона зазначила, що її суперниця з Нідерландів Фемке Бол — сильна, красива і висока спортсменка, яку не вийде звинуватити в нестачі старанності, проте в моменти, коли Анна шукає для себе способи відновлення самостійно, працює з тренером і масажистами, нідерландській спортсменці про подібне думати не доводиться.

Відзначимо, що Анна Рижикова і ще одна українська легкоатлетка Вікторія Ткачук закінчили забіг на п'ятому і шостому місцях відповідно. Варто відзначити, що даний момент для України все одно вважається історичним, оскільки вперше дві українські спортсменки дійшли до фінального етапу змагань у цій дисципліні.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що російські спортсмени потрапили в історичний провал на Олімпіаді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна відправила на Олімпіаду спортсменку без тренера.

Також "Hyser" писав, що один зі спортсменів на Олімпіаді ледь не позбувся ока.