Самопроголошений "президент" Білорусі Олександр Лукашенко заявив про те, що він би міг разом з Путіним поставити Україну "на коліна".

Олександр Лукашенко знову зробив гучний випад проти України. Цього разу він заявив про те, що разом з його другом президентом Російської Федерації Володимиром Путіним він би зміг поставити Україну "на коліна". Однак при цьому він запевнив, що не має наміру вводити проти України жодних санкцій.

Про це Олександр Лукашенко заявив під час своєї великої прес-конференції.

"Якби ми хотіли вас поставити на коліна, будемо відверті, ми б це зробили протягом доби разом з нелюбимим вами президентом Путіним", - озвучив свою точку зору невизнаний президент Білорусі.

Варто сказати, що це не перший раз, коли від Лукашенка на адресу України надходять подібні заяви. Раніше він був вкрай обурений тим, що наша країна закрила повітряний простір для Білорусі. Після цього під час своєї нової прес-конференції Лукашенко заявив про те, що президент України Володимир Зеленський готує бойовиків і займається поставками зброї, вибухівки на територію Білорусі.

Також Лукашенко заявив про те, що закриття кордонів між Білоруссю і Україною було вимушеним заходом. По іншому просто не могло бути.

Нагадаємо, ніхто в світі не визнав кандидатуру Лукашенка в якості президента Білорусі. Тому що самі вибори пройшли з численними порушеннями світових норм і законодавства його країни.

Після цього в країні почалися масові протести і пікети. Багато людей були незаконно заарештовані. Досі точно невідомо, скільки людей опинилися за гратами і чи випущені вони зараз на свободу. Лукашенко на це питання не відповідає.

Раніше Hyser писав про те, що Шойгу відповів на заяву Володимира Зеленського щодо Криму.

Також писали, що на потужному російському підводному човні сталася масштабна аварія.

Нагадаємо, що Зеленський приструнив українців, які вважають себе росіянами.