Надійшла інформація, що Міністерство закордонних справ України застерегло Білорусь від підтримки Росії. Це може понести за собою результати, про які не варто замовчувати.

Про це повідомляє портал "Головнокомандувач"

В силу того, що вже цілий рік на території Білорусії тривають протести, Міністерство закордонних справ України збирається застерегти Білорусію від підтримок агресивної політики Росії.

Українцям нагадали про те, що Російська Федерація має намір привласнити собі територію Білорусії. А це означає те, що агресія з боку Росії триватиме. Цей факт не можна ігнорувати, так як Росія становить небезпеку для України та інших країн.

Міністерство закордонних справ України вирішило втрутитися в процес поневолення Білорусії Росією і всілякими способами зупинити цей процес, так як це може сильно відбитися на Україні.

Міністерство закордонних справ України заявило те, що будь-яка підтримка Мінська для Кремля буде розцінюватися, як навмисний підрив суверенітету України. Тобто, це означає, що ситуація дуже загострюється, і можуть бути наслідки.

Крім цього, Міністерство закордонних справ України висловило підтримку для громадян Білорусії, які хочуть жити у вільній країні. Україна висловила свою солідарність з народом і бажає для білоруських громадян мати демократичну і незалежну країну.

У МЗС заявили, що білоруський народ – «наш друг, наш брат». Це одна з найбільш дружніх країн для України. Міністерство вважає, що Україні та Білорусії необхідно жити, об'єднавшись, щоб створити спільний європейський дім для своїх громадян.

Є відомість, в якій йдеться про те, що Україна закликає повернути демократію в Білорусії. Крім цього, ще є прохання дати свободу всім політичним в'язням, дати свободу незалежним засобам масової інформації та повернути повагу до прав і свободи людини на території України.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, як Олександр Лукашенко покарав свого кривдника.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Мережу потрапила інформація про те, що Олександр Лукашенко видав свою внучку заміж.

Також портал "Hyser" писав, що Олександр Лукашенко вирішив закрити кордони для українців.