Бджолиний мед є незамінним джерелом вітамінів та інших цінних речовин.

Мед стане відмінним помічником для тих, хто хоче схуднути, пише "Країна здоров'я".

Якщо їсти по 50 грамів меду, то можна побороти відчуття голоду, а також відновити порушений баланс вітамінів через схуднення. Щоб прискорити обмін речовин, а також посилити спалювання жиру фахівці рекомендують пити медовий напій або питний мед.

Багато людей вважають, що в меді міститься велика кількість цукру, тому виключають його зі свого раціону. Насправді цей натуральний продукт дуже корисний, в тому числі і для тих, хто страждає зайвою вагою.

В одному з досліджень говориться, що мед допоміг людям, що страждають ожирінням, не тільки схуднути, але і знизити ризик серцево-судинних захворювань. Крім того, він сприяє зниженню холестерину в крові і більш повільному підвищенню рівня глюкози.

Мед дарує організму енергію. У його складі є клітковина і цукор. Також в ньому містяться такі мінерали, як залізо, натрій, калій, фосфор, цинк і кальцій. Також мед містить фолієву кислоту, ніацин, рибофлавін, вітаміни C і B6, корисні амінокислоти.

У меді міститься цукор, але на відміну від звичного нам цукру, він також містить поживні речовини, які здатні розчинити небезпечні для фігури ласунів жири і холестерин.

При поїданні звичайного цукру людина поправляється не стільки через калорій, скільки через відсутність в ньому вітамінів і мінералів для їх спалювання. Мед же допомагає врівноважити цей ефект. Таким чином мед допоможе в схудненні, якщо знати міру.

Раніше Hyser писав про те, що входить в топ продуктів, які відновлюють і зміцнюють щитовидну залозу.

Також Hyser повідомляв, що лікарі розповіли, про які хвороби свідчить підвищений артеріальний тиск.

Нагадаємо, що медики назвали приховані симптоми наближається серцевого нападу.