Через помилку, допущену водієм автомобіля Nissan, сталося зіткнення з жертвами

Найчастіше дорожньо-транспортні пригоди відбуваються або через те, що водій не справляється з керуванням своїм транспортним засобом, або через те, що водій не дотримується правил дорожнього руху, створюючи небезпечну ситуацію на дорозі. Саме про другий варіант розвитку подій повідомив Telegram-канал "Київ Оперативний".

Повідомляється, що в понеділок, 9 серпня, в Київській області, на перехресті доріг між населеними пунктами Мировка і Горохове Кагарлицького району сталося зіткнення автомобілів Nissan Maxima і Skoda Octavia, в результаті чого загинула дитина.

За попередньою інформацією, автомобіль Nissan, який рухався з дворядної дороги не повівся відповідно до Правил дорожнього руху і не пропустив автомобіль Skoda Octavia, в результаті чого два автомобілі зіткнулися.

В автомобілі Nissan знаходилося чотири людини, двоє з яких — діти. Сумним підсумком зіткнення стало те, що хлопчик 2020 року народження загинув. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка з'ясовувала обставини страшної події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 8 серпня, в столиці трапилася аварія за участю маршрутного автобуса Volkswagen Crafter. Відомо, що дана подія трапилася на 66 кілометрі автодороги Київ-Чоп.

Водій маршрутного таксі не впорався з керуванням транспортним засобом, внаслідок чого наїхав на відбійник, через що автобус перекинувся. В результаті даної аварії травми і пошкодження отримало 6 осіб.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Туреччині розбився рейсовий автобус з туристами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві прогримів дуже потужний вибух.

Також "Hyser" писав, що у порту Норвегії цілу ніч горів Російський траулер.