Українські відпочивальники на морі почали страждати від ще однієї напасті

На протязі усього пляжного сезону на українських морях туристи скаржаться на засміченість пляжів, в першу чергу мешканцями моря — медузами і морськими блохами. Однак, крім природних напастей, відпочиваючим тепер заважають і штучні. Про це розповів Instagram-акаунт "my_novosty".

У Кирилівці, яка, за словами користувачів Мережі, продовжує страждати від величезної кількості медуз, туристи виявили на пляжах сотні недопалків, які самі раніше і викидали в море.

У мережі з'явився відеоролик, в якому оператор підходить ближче до моря і демонструє широку смугу з недопалків, яку стихія винесла на берег. Кількість бичків на березі дійсно вражає — їх там сотні і тисячі.

"Кирилівка ранок. Люди курять і в пісок гасять сигарети, а море зібрало все в купку", — написано в публікації. Користувачі Мережі з несхваленням відреагували на таке засмічення моря: "Природа розумніша за людину. Намагається виправити його помилки"; " а люди кажуть-Чому такі катаклізми відбуваються, тому, що природа мстить за все..."; "відпочиваючи на одній з баз, я бачив, як працівники адміністрації курили і гасили сигарети зариваючи в пісок як в попільничку на своєму пляжі. Ви розумієте ставлення, а що говорити про приїжджих яким взагалі плювати на все.",- пишуть коментатори під постом в Instagram. Люди також обурені тим, що відпочиваючі в принципі дозволяють собі куріння на пляжі, оскільки це порушення заборони на куріння в громадських місцях.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Харкові водій трамвая здивував пасажирів, зробивши зупинку щоб покурити з другом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом місцеві жителі знайшли дивовижну птицю з чотирма лапами.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, як споруда Керченського мосту вплинула на популяцію медуз в Азовському морі.