У мережі повідомили дуже сумну і трагічну новину. Стало відомо, що останній онук легендарного українського поета Івана Франка пішов з життя.

Про це повідомляється на сторінці "Міжнародний Фонд Івана Франка" в Facebook.

Відомо, що Роланд Франко – онук знаменитого українського автора, помер 8 серпня 2021 року. Він прожив 90 років і працював на території Великобританії в українському посольстві.

На даний момент причини смерті Роланда не відомі, але це може бути пов'язано з віком.

У соціальній мережі на сторінці в Facebook повідомляється, що Роланд був останнім онуком Івана Франка, що не може не засмучувати українців. На сторінці "Міжнародний Фонд Івана Франка" адміністрація виловила свої співчуття і написала коротку інформацію про Роланда Франка.

Пост в Фейсбук
Пост в Фейсбук

Численна аудиторія, яка користується соціальною мережею, не змусила себе чекати і почала коментувати цю сумну подію. Українці, не стримуючи емоцій, залишили свої відгуки під трагічним постом.

"Глибокі співчуття і всьому Франковому роду, і родині, і співробітникам фонду, який так багато і цікаво робить для держави і великого державника Івана Франка. Відлітайте у вічність, дорогий Роланде Тарасовичу, збережемо пам'ять про вас назавжди!", "Щирі співчуття від колективу будинку Франка. Вічна пам'ять", " бажаю світлої вічності душі пана Роланда. Співчуваю у втраті його близьким і всім, хто поруч з паном Роландом був", " Царства небесного! Світла пам'ять!", "Світла пам'ять. Царство Небесне", "вічна пам'ять", " світла пам'ять!", "Вічна Пам'ять і Царство Небесне", -залишають коментарі користувачі соцмережі.

Коментарі на пост у Фейсбук
Коментарі на пост у Фейсбук

Всім відомо, що дідусь Роланда – Іван Франко, зробив дуже багато для України. Його творчість вивчали багатьма роками в школах, а багато хто пам'ятає його творіння напам'ять.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про трагічну подію-померло 6 осіб.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", в Івано-Франківську після гулянки, загорівся гуртожиток.

Також портал "Hyser" писав, в Івано-Франківську впав літак на житловий будинок, де знаходилися люди.