У Росії виставили на продаж унікальне авто ВАЗ-2108.

Досить часто різні автомайстри намагаються переробити те чи інше авто. Найчастіше це стосується радянських моделей. Цього разу умільці взялися за передєлку ВАЗ-2108. З нього зробили унікальне купе. Авто повністю було сконструйовано на агрегатах ВАЗ-2108. Виглядає автомобіль дуже незвично і стильно.

Відомо, що авто було побудовано ще в радянські часи. На світ воно з'явилося в 1988 році. Але Детальна історія його створення невідома. Продавець нічого про це не знає.

Зазначив лише, що силова установка була повністю запозичена у ВАЗ-2108. Це 1,5-літровий карбюраторний мотор в парі з п'ятиступінчастою "механікою". Крім того, продавець додав, що компоновка у автомобіля заднемоторная, а тому і привід теж задній.

Але ось кузов детально продавець не став описувати. Хоча він, по більше частини, заслуговує найбільшої уваги. Так як його форма не характерна для радянських авто. Авто має витягнуту і загострену форму.

На даху дводверки видніється величезний зсувний люк-у відкритому вигляді він перетворює машину практично в таргу. Крім того, в очі кидаються масивні повітрозабірники позаду дверей і стильні дзеркала заднього виду в аеродинамічних корпусах.

На жаль, знімків салону авто немає. Але судячи з того, що вдалося розгледіти, сидіння високі і досягають практично стелі. Мають сіру обшивку.

у мережі показали унікальний ВАЗ-2108 купе, фото: скріншот

у мережі показали унікальний ВАЗ-2108 купе, фото: скріншот

у мережі показали унікальний ВАЗ-2108 купе, фото: скріншот

у мережі показали унікальний ВАЗ-2108 купе, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що водіїв попередили про новий спосіб викрадення авто.

Також писали, що українців готують до чергового підвищення цін на бензин.

Нагадаємо, що у мережі показали унікальний"Запорожець".