У мережі опублікували знімки цікавого "вухатого Запорожця" ЗАЗ-966

"Запорожець"- один з найбільш культових радянських автомобілів, який як і раніше користується популярністю у автолюбителів, причому як у автомобілістів з країн колишнього Радянського Союзу, так і у автомобілістів з європейських країн. Подібну машину показав Instagram-аккаунт "zazmyzaz".

Так, в профілі з'явилася фотографія класичного "Запорожця" ЗАЗ-966, в народі прозваного "вухатим" за великі повітрозабірники для двигуна з повітряним охолодженням, розташованому в задній частині автомобіля. Примітно, що зображений автомобіль був не на території, наприклад, України чи Росії, а в Латвії.

Варто відзначити, що незважаючи на те, що автомобіль виявився досить далеко від Батьківщини, місцевий автолюбитель доглядає за ним не гірше, ніж це робив би український шанувальник ЗАЗ. Видно, що автомобіль добре пофарбований в білий колір. У тон кузову власник радянської класики пофарбував білим кольором і покришки. В очі також кидається те, що різні хромовані елементи на кузові, такі як обідки фари, ковпаки на колесах і просто декоративні елементи знаходяться в ідеальному стані.

Нагадаємо, що ЗАЗ-966 "Запорожець" є одним з найпопулярніших автомобілів особливо малого класу в Радянському Союзі. Автомобіль стояв на конвеєрі досить тривалий час, в період з 1966 по 1972 рік. За час існування модель пройшла через кілька модифікацій.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали, як виглядав прототип ВАЗівської вісімки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на українській дорозі помітили незвичайний"Запорожець" -кабріолет.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали "Запорожець", перетворений на автомобіль"мисливців за привидами".