У Києві після вакцинації препаратом Moderna померла одна жінка.

У Києві активно йде вакцинація населення від коронавірусу препаратам американського виробництва Moderna. Днями стало відомо, що після вакцинації померла жінка.

50-річна жінка померла після уколу першою дозою в реанімації інфекційного відділення Київської міської лікарні №4. Пацієнтка 1 серпня повернулася з Туреччини. 5 серпня їй зробили щеплення і в той же день вона захворіла коронавірусом в гострій формі.

Лікарі робили все можливе, щоб врятувати пацієнтку. Так як її стан відразу ж стало погіршуватися. Від жінки надходили скарги на озноб і лихоманку. Але температура тіла при цьому була не дуже високою-37,2.

Але буквально через три дні стан жінки різко погіршився. Вона була в терміновому порядку госпіталізована в клініку. Лікарі почали термінове лікування, але їхні зусилля виявилися марними.

9 серпня її доставили в інфекційне відділення в дуже важкому стані. На наступний день вона померла.

Нагадаємо, що в Україні За останній час від нового штаму "Дельта" померло чотири людини. Більше сотні зараз проходять лікування. Лікарі говорять про те, що кількість пацієнтів з цим штамом буде невпинно зростати. Це тільки початок нової епідемії, яка накриє всю країну.

За попередніми даними нова епідемія може спалахнути вже цієї осені. Її пік прийде на грудень місяць. Епідеміологічна ситуація в країні вже починає значно погіршуватися. Кожен день фіксується все більше і більше хворих. Тому потрібно бути максимально акуратним.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні назвали дату сплеску захворюваності новим штамом ковід.

Також писали, що в Україні збільшується число людей зі штамом "Дельта".

Нагадаємо, що Ляшко розкрив подробиці карантину в Україні.