У Криму сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю легковика, мікроавтобуса і рейсового автобуса

В окупованому Російською Федерацією Криму сталося серйозне дорожньо-транспортна пригода, в якому брало участь одночасно кілька автомобілів з великою кількістю пасажирів. Про це повідомляє iнформаційний портал "Апостроф".

Повідомляється, що інцидент стався в районі села Оріхове в Сакському районі. Там водій рейсового автобуса марки ПАЗ рухався з боку міста Саки до Сімферополя, де врізався у вантажний мікроавтобус Ford Transit, який, у свою чергу, від удару вилетів на зустрічну смугу руху і врізався в легковий автомобіль моделі Renault Logan.

У рейсовому автобусі перебувало десять осіб, проте ніхто з них травм внаслідок дорожньо-транспортної пригоди каліцтв і травм не отримав. Одночасно з тим, водій і пасажир мікроавтобуса Ford Transit, а також двоє пасажирів легкового автомобіля отримали серйозні тілесні події. Відзначається, що одним з постраждалих пасажирів Renault Logan є дитина 2015 року народження. Всі постраждалі були госпіталізовані до медичного закладу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося що в Російській Федерації в Камчатському краї розбився вертоліт, на якому знаходили турист. Вертоліт Мі-8 перевозив 13 туристів, крім того, на повітряному судні знаходився екіпаж у складі трьох осіб.

Приблизно о першій годині ночі за московським часом було отримано повідомлення про те, що вертоліт Мі-8 з туристами на борту здійснив жорстку посадку неподалік від озера в Камчатському краї. Прибулі на місце аварії співробітники МНС виявили 7 осіб, 2 з яких отримали травми. Пошукові роботи тривають.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що під Києвом сталася трагічна ДТП, в якій загинула дитина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом перекинулося маршрутне таксі з пасажирами.

Також "Hyser" писав, що у Туреччині сталася аварія з рейсовим автобусом, в якому їхали туристи.