На одному мосту у Києві обмежать рух до кінця серпня.

На північному мосту в Києві частково обмежать рух транспорту з 13 до 30 Серпня. В результаті цього можуть утворюватися просто величезні пробки. Всіх автомобілістів вже попередь, щоб вони об'їжджали це місце.

"З 21:00 13 серпня до 30 серпня на північному мосту частково обмежать рух транспорту", - йдеться в повідомленні КМДА.

Повідомляється, що в цей час КК "Київавтодор" виконуватиме середній ремонт покриття.

Дорожники працюватимуть у напрямку лівого берега. Під час робіт рух буде частково обмежено.

Відзначимо, в Києві зараз досить багато доріг ремонтують і тому рух доводиться обмежувати. Як результат це призводить до утворення пробок. Відзначимо, столиця України Місто Київ і так "славиться" своїми величезними пробками. Особливо в годину пік.

Дістатися з одного кінця міста в інший в цей час практично неможливо. Тому люди вважають за краще пересуватися на метро. Виявляється, що так виходить набагато швидше і комфортніше, ніж на власному авто через всі пробки по неймовірній спеці.

Також у Києві є великі проблеми з паркувальними місцями. Особливо що стосується центру. Люди також змушені кидати свої машини там, де вони зможуть знайти місце, а не там, де їм дійсно потрібно. Навіть будівництво платних паркувальних місць не змінює ситуації.

Однак, в мерії не один раз говорили про те, що цим питанням активно займаються. Щоб побудувати нові парковки потрібен час. Тому городянам і гостям міста доведеться трохи почекати. Однак питання в будь-якому випадку буде вирішено. У цьому немає ніяких сумнівів.

Раніше Hyser писав про те, що на "євробляхерів" виписують нові штрафи, вони приходять навіть їх родичам і друзям.

Також писали, що у мережі здивували схожістю відомого кабріолета і"Запорожця".

Нагадаємо, що у Латвії знайшли неймовірний молочний"Запорожець".