Відомий український синоптик попередив про те, що скоро Україну "вжарить" погода

Часті смішні погода в Україні не планують зупинятися, оскільки незабаром в країну повернеться жахлива спека в 37 градусів вище нуля. Відомий український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook розповіла, коли українцям очікувати змін погоди.

Повідомляється, що згідно з прогнозом синоптиків, спека, при якій термометри будуть показувати від 35 до 37 градусів вище нуля настане вже в першій половині наступного тижня. Вона також показала погодну карту Європи на 18 серпня, на якій видно, що на території України буде істотно спекотніше, ніж у більшій частині європейських країн.

Інші ж сервіси з надання прогнозів погоди також віщують підвищення температури наступного тижня, хоча аномальних підвищень не очікують. Передбачається, що до кінця поточного тижня в Україні буде помірно тепло без виснажливої спеки, термометри покажуть від 24 до 27 градусів тепла. Опадів при цьому також не очікується.

Проте, з 15 по 17 число, а на Сході і півдні України і по 18 число, температура підвищиться до значень в 27-31 градус спеки. Після того, як спека посилиться, відбудеться чергове різке похолодання і країну обмиє дощами.

Нагадаємо, не так давно над Кримом пройшла чергова сильна злива, через яку рух по автодорозі з Сімферополя до Ялти було паралізовано, оскільки машини просто не можуть пробиратися через воду.

Злива пройшла над півостровом ввечері 11 серпня, в середу. Дощу випало настільки багато, що місцева природна водойма перенаповнювалася і розлилася між двома населеними пунктами. Це, в свою чергу, стало причиною того, що підтопленим виявився одноповерховий Багатоквартирний будинок і території двох приватних домоволодінь.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Туреччина постраждала від потужних повеней і зсувів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українців попередили про прихід дуже сильної спеки.

Також "Hyser" писав, що українці здивувалися появі снігу на трасі Київ-Миколаїв у серпні.